Welke motorrijbewijs om online te kopen?

Welke motorrijbewijs om online te kopen?

Van rijbewijs A tot rijbewijs AM tot rijbewijzen A1 en A2, de keuze is soms moeilijk wanneer u een rijbewijs online wilt kopen. Het grootste verschil tussen deze vergunningen in EU-landen is echter over het algemeen op de leeftijd waarop u het type rijbewijs kunt gebruiken dat u wilt.

Veel burgers plaatsen immers bestellingen om rijbewijzen online te kopen zonder een minimum aan informatie te kennen over de rijbewijzen die ze willen kopen, waardoor verwarring ontstaat in het hoofd van het personeel dat verantwoordelijk is voor het produceren van dergelijke licenties. documenten.

Voor het AM-rijbewijs wordt het verkregen vanaf de leeftijd van 14 jaar en betreft mensen die geen rijbewijs hebben en die bromfietsen, scooters of lichte vierwielers willen besturen met een vermogen van maximaal 50 pk. Om een ​​AM-rijbewijs online te kopen, moet je dus minimaal 14 jaar oud zijn en nog nooit een rijbewijs hebben gehad.

Voor het rijbewijs van categorie A1, ook wel AL-A1 genoemd, kan het vanaf 16 jaar worden verkregen en kan het motorfietsen met een cilinderinhoud van niet meer dan 123 cm 3 rijden en een scooter zonder koppeling laten rijden. Om er online een te kopen, moet u eerst deze informatie kennen.

Om een ​​rijbewijscategorie A2 te kopen, moet u eerst weten dat deze toegankelijk is vanaf 18 jaar en het recht geeft om motorfietsen te besturen waarvan de kracht beperkt is tot 47,5 pk en waarvan het oorsprongs vermogen maximaal 90,5 pk mag zijn.

Voordat u overweegt een online rijbewijs van Klasse A te kopen, moet u minimaal 20 jaar oud zijn en 2 jaar ervaring hebben met het rijbewijs A2. Dus zelfs als u deze ervaring niet hebt wanneer u een rijbewijs van klasse A wilt kopen, zult u merken dat wanneer u uw licentie koopt, deze de vermelding van een A2-licentie heeft die twee jaar geleden is verkregen en als zodanig is geregistreerd voor meer authenticiteit. Met een A2-rijbewijs kun je motorfietsen van elke verplaatsing rijden zonder stroombeperking.

Dus wanneer u online een motorrijbewijs koopt, moet u controleren of aan bovenstaande voorwaarden is voldaan voordat u de bestelling plaatst. Als u zich niet aan deze voorwaarden houdt, vraag dan zo snel mogelijk aan de agent waarmee u contact opneemt. Uw bestelde rijbewijs is dus niet alleen authentiek, legaal en geregistreerd, maar voldoet ook, zelfs als deze voorwaarden niet worden gerespecteerd, zal de agent dit gewoonlijk aan u melden en uw tijd niet verspillen. ijdel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *