Koop een rijbewijs

Het rijbewijs is een officieel document dat het administratieve recht geeft op het besturen van een voertuig in een bepaald land. Het geeft recht om op een openbare weg een of meer voertuigen te besturen die een auto kunnen zijn (categorie B voor minder dan 3500 Kilogram en C voor meer dan 3500 Kilogram), een motor hoof (categorie A), een bromfiets, een vrachtwagen ( Categorie C), een bus (categorie D) of voor gekoppelde voertuigen (categorie E).

Wanneer een persoon een verkeersongeval begaat, leidt het ontbreken van zijn vergunning automatisch tot het ontbreken van een verzekeringsdekking. Ook in het geval van materiële of menselijke schade is de strafprocedure veel zwaarder, in sommige gevallen zelfs tot aan de beschuldiging van moord met voorbedachte rade.

Over het algemeen wordt het rijbewijs verkregen van 18 jaar met enkele uitzonderingen, zoals voor de AM-vergunning in het grootste deel van de Europese Unie, die bromfietsen toestaat waarvan de snelheid beperkt is tot 45 km / u vanaf 14 jaar oud.

Het internationale rijbewijs, in tegenstelling tot wat velen denken, is slechts de vertaling van een nationale licentie in verschillende talen, en waarmee de bestuurder alleen in landen kan rijden die het herkennen. Alleen geldig voor een maximum van drie jaar, moet het worden gegroepeerd met een geldige nationale licentie.

Klanten die onze rijbewijs diensten op deze site gebruiken, hebben verschillende redenen om hen te motiveren. Ze maken ons er vaak een deel van.

Een moeilijk en stressvol praktijkexamen

Als je gewoon een beetje slim of leergierig bent om te slagen voor de schriftelijke rijexamen, dan vraagt ​​het praktische examen voor veel van onze klanten veel meer dan dat. “Dit is een niet erg academisch examen,” zeggen meerdere. Hoewel het waar is dat tijdens een schoolexamen de kandidaat een bepaalde hoeveelheid tijd heeft om na te denken over een bepaalde vraag, is het onderzoek van het rijbewijs van het actie-reactietype, het tikken. Geen tijd om na te denken, de bestuurder moet één zijn met zijn voertuig. Ook heeft de bestuurder te maken met onvoorziene situaties die hij voor het eerst trotseert, niet dezelfde professionaliteit als een ervaren bestuurder.

Rijbewijs Onderzoek is ook een fysieke en mentale test. Eerste fysiek omdat het veel energie kost en geniet van alle fysieke kenmerken van je lichaam. Veel van de klanten die het rijbewijs thuis kopen, geven toe dat ze al vanaf het begin het examen hadden gefaald omdat de voeten al op het pedaal trilden, handen trilden op het wiel en alle natte ogen onder ogen zagen. U bent het ermee eens dat het moeilijk is om tien te lopen. meter zonder een fout te maken … Natuurlijk zijn al deze fysieke storingen gekoppeld aan een niet-onderhouden de spanning die zelf wordt veroorzaakt door de moeilijkheid en de belangrijke aard van de test

Een relatief duur document

Veel mensen gebruiken onze rijbewijs diensten gewoon omdat ze al weten hoe ze moeten rijden, maar ze hebben niet genoeg geld om rijlessen te nemen en een rijbewijs examen af ​​te leggen. Vooral als ze niet weten hoe vaak ze zullen moeten slagen. Ze rechtvaardigen het door het feit dat hoe meer iemand investeert om het rijbewijs te behalen, hoe meer men benadrukt. Bovendien kost het kopen van een rijbewijs op deze site meestal minder dan 1000 euro, wat heel ver af ligt van wat er echt nodig is om een ​​rijbewijs te krijgen in verschillende landen van de Europese Unie, bijvoorbeeld tot 2000 euro zonder verzekering om het document te verkrijgen. Degenen die het risico nemen om op de normale manier te beleggen, maken soms gebruik van onze diensten omdat ze niet zijn geslaagd ondanks meerdere pogingen die in totaal enkele duizenden euro’s kosten.

Banen geconditioneerd door rijbewijs

Het is soms een van de grootste en meest voorkomende druk om een ​​rijbewijs te verkrijgen in elk land ter wereld. Soms is het een fysieke, morele en financiële investering om een ​​baan te krijgen, of een risico dat net wordt gebruikt om in aanmerking te komen voor een sollicitatie. Vanwege deze extra factor die stress en druk verhoogt, geven veel van onze klanten er de voorkeur aan om een ​​rijbewijs te kopen van deze site. Er is ook soms een probleem van vertragingen, waardoor het geschikt is om een ​​snellere methode te gebruiken.

Verschillende andere redenen kunnen ertoe leiden dat sommige mensen onze klanten worden in het kader van de aankoop van het rijbewijs op deze site, zoals de niet-geloofwaardigheid van bepaalde rijscholen, het zeer subjectieve karakter van bepaalde rij-instructeurs, technische problemen tijdens het examen van het rijbewijs …

Hoe gaan we verder met het ontwerp van de rijbewijzen die we op deze site verkopen?

Het principe is hetzelfde voor paspoorten en identiteitskaarten, we ontwerpen en drukken het document door ons met behulp van de vaardigheden van onze computer graphics en die van onze krachtige apparaten die een rijbewijs halen fysiek identiek in alle opzichten aan het origineel, ongeacht het betreffende land door het rijbewijs. Dan komt het tweede deel, dat bestaat uit het opslaan van het document in de databanken van het betreffende land en / of de instelling die het rijbewijs in het land beheert (Prefectuur voor Frankrijk, DVA en DVLA voor Groot-Brittannië, IMT voor Portugal en DGT voor Spanje …). Deze stap doen we met hulp van onze hackers en onze contacten in de instellingen die rijbewijzen in de betrokken landen beheren. Na deze tweede stap krijgt je rijbewijs de echtheid ervan.

Eindelijk, hoe een rijbewijs kopen op deze site?

Om een ​​rijbewijs op deze site te bestellen, vult u eenvoudig het formulier in op de contactpagina waarin u uw e-mail, uw land en het document dat u wilt kopen invult, wat in dit geval het rijbewijs zal zijn. Vervolgens neemt u contact op met ons teamlid dat instructies geeft om te volgen of het om betaling gaat of om persoonlijke informatie die op het document wordt geschreven.

 

 

7 Replies to “Koop een rijbewijs”

  1. Messesem

    Mijn rijbewijs is onlangs ingetrokken wegens een verkeersovertreding en als het niet jouw hulp was geweest, had ik de weg niet voor 2 jaar genomen. Bedankt dat ik mijn zieke grootmoeder in het land regelmatig kan blijven bezoeken en waar ik vooral van hou.

  2. bartelaleid

    De politie stopte me onlangs, controleerde mijn rijbewijs toen ik het vuur had verbrand (sorry, ik moest mijn zieke dochter naar het ziekenhuis brengen) en er was geen probleem en ze gaven me de vergunning alsof er niets aan de hand was. Uw service is echt een koopje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *