Koop een paspoort

 • Passeport, pièces d'identité et porte feuille sur table en bois

Een paspoort, in de eenvoudigste betekenis, is een document dat wordt gebruikt om te circuleren, waardoor de bezitter naar het buitenland kan reizen, dat wil zeggen buiten de grenzen van zijn land. Vandaag de dag, met de welbekende afbakening van de grenzen van alle landen van de wereld, moet iedereen die een ander land dan het zijne binnengaat, als toerist, student of werknemer, aan bepaalde voorwaarden voldoen om een ​​vergunning aan te vragen. Het paspoort is meestal vereist, dat kan worden geassocieerd met een visum.

Er zijn momenteel drie soorten paspoorten: het biometrische paspoort, het optische paspoort en het elektronische paspoort. De geldigheidsduur van het paspoort is over het algemeen 10 jaar en 5 jaar voor minderjarigen. Het servicepaspoort en het missiepaspoort zijn 5 jaar geldig.

Waarom kiezen voor een online paspoort kopen?

Het kopen van een paspoort is zeker een illegale activiteit, maar laten we de redenen niet vergeten waarom deze praktijk tegenwoordig zo populair is. Inderdaad, de redenen zijn veel, maar na het analyseren van die van onze klanten, kunnen we ze als volgt indelen:

De zoektocht naar “power” (paspoort capaciteit om meerdere bestemmingen zonder visum te vervoegen)

Inderdaad, de kracht van een paspoort is het belangrijkste kenmerk dat het meer of minder interessant maakt. Op de site passeportindex.org is het meest krachtige paspoort ter wereld het Duitse paspoort. Dit paspoort kan 161 bestemmingen zonder visum verzamelen. Dan komt het Singaporese paspoort dat 160 bestemmingen zonder visum kan bereiken. Aan de andere kant zijn de minst krachtige paspoorten ter wereld de Iraakse en Afghaanse paspoorten met respectievelijk 28 en 25 bestemmingen, die zonder visum kunnen worden bezocht.

Personen met minder krachtige paspoorten kunnen dus proberen een krachtiger paspoort te hebben om een ​​groter aantal visumvrije reismogelijkheden te verkrijgen. Dit zijn meestal zakenmensen, handelaren en toeristen die de vaak lange onderzoeksperiode niet willen ondergaan, die meestal leidt tot visumweigering. Ook is het erg moeilijk om een ​​visum voor een bepaalde bestemming te verkrijgen, sommige van onze klanten, hoewel inwoners van een land met een sterk paspoort geïnteresseerd kunnen zijn in andere minder krachtige paspoorten, maar die hen visumvrije toegang geven tot de bestemming die ze willen om mee te doen, in tegenstelling tot hun paspoort, hoewel krachtig.

De problemen bij het verkrijgen van paspoorten in bepaalde landen

In veel landen ondermijnd door corruptie en instabiliteit, is het verkrijgen van een paspoort een echte hindernisbaan. Daarom kunnen verschillende onderdanen van deze landen contact met ons opnemen zodat we hen een uitdrukkelijk paspoort kunnen verstrekken. Soms is het ook heel moeilijk om in sommige landen een paspoort te krijgen wanneer iemand in het buitenland wordt geboren. Verschillende andere landen accepteren het principe van dubbele nationaliteit niet, waardoor het nog moeilijker wordt om paspoorten in deze landen te verkrijgen. Het gebruik van een online aankoop service voor paspoorten wordt interessanter voor mensen met een dubbele nationaliteit.

Het zoeken naar de nationaliteit van een bepaald land, waaronder het verkrijgen van een tweede paspoort.

Sommige mensen wensen zich in een bepaald land te vestigen en genieten legaal en volledig van alle privileges. Commerciële of politieke, sociale of strategische faciliteiten zijn die door dit land worden aangeboden. Soms zijn we al lang in het land gevestigd, dus we proberen een paspoort te kopen dat een goed bewijs van nationaliteit is. Dit is over het algemeen het geval voor illegale immigranten, vluchtelingen. Hoewel ze het paspoort al van hun land van herkomst hebben, moeten ze ook het paspoort van dit gastland krijgen. Ze kopen paspoorten online bij ons. Tot op heden hebben we ongeveer 900 immigranten toestemming gegeven om hun situatie in hun gastland te regulariseren. Het betreft paspoorten. Sommige toeristen, omdat ze van hun verblijf in een bepaald land hebben gehouden, kiezen er vaak voor een paspoort bij ons te kopen om het recht te hebben nog meer te blijven in het land dat ze bezoeken als hun toeristenvisum is verlopen.

Verschillende andere redenen motiveren veel mensen om een ​​paspoort te kopen op deze site en sommige zijn persoonlijker dan andere. De bovenstaande zijn echter de belangrijkste.

Hoe een paspoort kopen bij ons?

Om een ​​paspoort te kopen op deze site, neemt u eenvoudigweg contact met ons op via de Contactpagina van onze site door “paspoort als het gewenste document te kiezen, omdat we ook verschillende soorten documenten aanbieden. Vervolgens neemt u contact op met een lid van ons team aan wie u al uw zorgen kunt overmaken en deze geeft u alle instructies om uit te voeren. U kunt ook antwoorden op veelgestelde vragen bekijken via de onderstaande link.

Dit wordt uitgebreid uitgelegd op onze startpagina.

9 Replies to “Koop een paspoort”

 1. Bonifaciusdael

  Ik had nooit gedacht dat het krijgen van een paspoort zo gemakkelijk kon zijn. Bedankt voor alles, je team is echt geruststellend en zorgzaam. Ze hebben me tot het einde van het proces gerustgesteld en hebben me zelfs laten weten of ik het document hebt ontvangen.

 2. Oscarliam

  Wat zijn de levertijden voor een Amerikaans paspoort ?? Ik heb het in minder dan 2 weken nodig om mijn familie gemakkelijker te bezoeken en misschien om me daar te vestigen.

 3. Hanshendrik

  Het nieuwe Portugese paspoort dat ik me heb toegestaan ​​om bijna vrij in het Schengengebied te circuleren, en daarnaast heb ik 3 reizen zonder een visum uit

 4. Hanshendrik

  Het nieuwe Portugese paspoort dat ik me heb toegestaan ​​om bijna vrij in het Schengengebied te circuleren, en daarnaast heb ik 3 reizen zonder een visum uit Europa gemaakt, en niet te vergeten dat ik me met dit nieuwe paspoort meer thuis voel in Portugal.

 5. Ankialeta

  Bedankt voor mijn Duitse paspoort, het heeft me al toegestaan ​​om 3 keer in minder dan 6 maanden te reizen zonder Visa. Hij is zo krachtig dit paspoort. Ondanks de prijs die ik een beetje hoog vond, is de service omhoog.

 6. Gerrard

  Ik heb zojuist een derde reis zonder visum gemaakt met het Duitse paspoort dat ik op deze site heb gekocht. Bedankt voor je professionaliteit en je passie voor werk. Je liet me echt eerder mijn leven als zakenman hervatten. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn. Ik kom bij je terug met verschillende vrienden in nood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *